O nama

Svakodnevno smo preplavljeni negativnim vijestima u medijima, što stvara ogromno nezadovoljstvo kod građana BiH. Ova negativnost vrlo je izražajna, pogotovo na društvenim mrežama gdje građani dodatno šire svoje nezadovoljstvo.
 
Sve ovo stvara sliku da je BiH država neuspjeha, nesigurnosti, besperpektivnosti u kojoj nema ničega lijepog i prosperitetnog. 
 
Stoga smo se odlučili pokrenuti projekat „Dobre vijesti“ koji će vratiti vjeru ljudima u budućnost ove zemlje, pokazati im da ipak nije sve tako crno. 
 
Želimo građanima vratiti optimizam, pružiti informacije koje će im poslužiti da vide one stvari koje teško ili gotovo nikako ne dolaze do izražaja.
 
Zavirit ćemo u svaki kutak naše lijepe BiH, donijeti vam priče iz svih krajeva države, dokazat ćemo vam da vrijedi ostati ovdje i biti ponosan na obične ljude, poduzetnike, sportiste, kulturne radnike i sve one koji u tišini vrijedno rade i kreiraju ljepšu Bosnu i Hercegovinu na koju možemo svi biti ponosni.
NEDAVNE OBJAVE
 
NEDAVNE OBJAVE
 
MAGAZIN

Apsolutni vladari Hollywooda: Imaju +50 i još uvijek izgledaju nevjerovatno

01 Jul 2018
Mnogo je zanimljivih glumaca koji su nas kroz historiju osvajali s malih ekrana ili velikog kino platna. Neki zbog nevjerovatnog glumačkog talenta, neki zbog šarma, a neki su u sebi nosili neobjašnjivu karizmu i ljepotu zbog koje su milioni žena padali u trans. Naprosto je nemoguće nabrojati sve glumce čija su nam tijela i glumački talenat oduzimali dah, a mnogi od njih kao da odbijaju stariti. Zapravo oni su kao vino, što stariji to bolji. Ovim frajerima skidamo kapu za izgled i brigu o sebi!