O nama

Svakodnevno smo preplavljeni negativnim vijestima u medijima, što stvara ogromno nezadovoljstvo kod građana BiH. Ova negativnost vrlo je izražajna, pogotovo na društvenim mrežama gdje građani dodatno šire svoje nezadovoljstvo.
 
Sve ovo stvara sliku da je BiH država neuspjeha, nesigurnosti, besperpektivnosti u kojoj nema ničega lijepog i prosperitetnog. 
 
Stoga smo se odlučili pokrenuti projekat „Dobre vijesti“ koji će vratiti vjeru ljudima u budućnost ove zemlje, pokazati im da ipak nije sve tako crno. 
 
Želimo građanima vratiti optimizam, pružiti informacije koje će im poslužiti da vide one stvari koje teško ili gotovo nikako ne dolaze do izražaja.
 
Zavirit ćemo u svaki kutak naše lijepe BiH, donijeti vam priče iz svih krajeva države, dokazat ćemo vam da vrijedi ostati ovdje i biti ponosan na obične ljude, poduzetnike, sportiste, kulturne radnike i sve one koji u tišini vrijedno rade i kreiraju ljepšu Bosnu i Hercegovinu na koju možemo svi biti ponosni.
NEDAVNE OBJAVE
 
NEDAVNE OBJAVE
 
MAGAZIN

Kako ispravno piti pivo?

22 Jun 2018
Pivo je najpopularnije piće na svijetu, odmah nakon čaja i vode. Ukoliko vam se ponekad učini da pivo nema pravi okus, miris i nikako vam ne godi, razloga može biti mnogo. Stoga vam donosimo jednostavna pravila ispijanja, točenja i skladištenja piva. Kada otkrijete ove trikove imat ćete dovoljno kontrole nad okusom, mirisom i svim ostalim karakteristikama piva i više ćete uživati u svakom novom gutljaju. Idemo redom: