BUDVA PREDSTAVILA NOVOGODIŠNJI PROGRAM U SARAJEVU

28. Novembar, 2019.
Biznis
Turistička organizacija opštine Budva predstavila je u Sarajevu bogat novogodišnji program koji će se održati na gradskom trgu. Ovaj crnogorski grad već dvije decenije prepoznat je kao regionalni centar novogodišnjih dešavanja, a to svakako namjerava i ostati.

Veliko zadovoljstvo što je dio novogodišnjeg programa u Budvi nije krio ni naš Hari Varešanović koji je tokom press konferencije podijelio svoje utiske s novinarima i prisutnim gostima. 

 

“Ja sam muzički rođen u Crnoj Gori 1985. godine i tamo kad odem, osjećam se kao kod kuće“, izjavio je Hari. „Ovo će biti moj dvadeseti nastup tamo i vrhunac moje 30-godišnje karijere“, s ponosom je dodao slavni sarajevski pjevač. Upitan šta misli o turističkoj ponudi Crne Gore, rekao je: „Možemo da učimo od komšija! Divna je konekcija između nas, Bosanaca i Hercegovaca i Crnogoraca.“ 

 

Građani Bosne i Hercegovine pozvani su da osjete čarobni budvanski duh i uživaju u različitim žanrovima muzičkih programa. Turistička organizacija opštine Budva mislila je na sve, pa je tako osigurala i brojne aktivnosti za najmlađe te sada već tradicionalni koncert klasične muzike.

 

Osim Budve, novinarima i turističkim radnicima iz naše zemlje, novogodišnji program na otvorenim gradskim trgovima promovirali su i predstavnici Bara, Tivta, Kotora i Herceg Novog. Poznati izvođači koji će nastupati u ovim gradovima sigurno će zadovoljiti i ukuse najzahtjevnijih poznavalaca muzike.

 

NEDAVNE OBJAVE
 
NEDAVNE OBJAVE
 
Biznis

Neka Budva bude vaš izbor za ljetovanje

23 Jul 2019
Budva je jedna od najposjećenijih destinacija u Crnoj Gori i centar kulturnih događanja i manifestacija. Poznata je po rivijeri punoj prekrasnih plaža. Legenda iz grčke mitologije kaže kako je Budvu osnovao Kadmo, sin feničanskog kralja Agenona nakon što je protjeran iz Tebe. Svakako prošećite kroz staru jezgru Budve, koja je nekada bila povezana s kopnom pješčanom prevlakom i s vremenom pretvorena u poluotok.