SVE JE SPREMNO ZA PRVI VELIKI „BUDVA BEER FEST“

12. Juni, 2019.
DOGAĐAJI
Od 14. do 16. juna u Budvi, na stadionu Lugovi, očekuje se pravi muzički spektakl

Budva, turistički centar Crne Gore i regiona na najljepši i najveseliji način počet će ovogodišnju ljetnu, turističku, sezonu. Naime, na stadionu Lugovi, na samom ulazu u grad, održat će se trodnevni festival u čast dobre muzike, piva, turizma i druženja. Željko Joksimović, Ortodox Celts, Hladno pivo, Plavi orkestar, YU grupa, Brkovi, Dejan Petrović Big bend, Tropico bend, Riblja čorba, Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje, Who See,uz tribute bendove, nastupit će pred publikom iz svih zemalja regiona.

 

“Radujem se da ću sezonu ljetnih nastupa početi na moru, u Budvi, pred 20.000 raspoloženih gostiju. Očekujem sjajnu energiju, podsjetit ćemo se najvećih hitova i uvjeren sam da ćemo poslije festivala o njemu pričati kao o događaju koji se pamti. Rijetke su prilike da na jednom mjestu možemo pozdraviti publiku iz okolnih zemalja u kojima inače rado nastupamo. Zato se posebno radujem Budva Beer festu,”poručio je Željko Joksimović, jedna od vodećih zvijezda festivala, ali i najpopularnijih izvođača regiona.

 

Gradske službe i organizatori događaja naglašavaju da je sve spremno da dobra zabava počne. Koncerti koji će se od 14. do 16. juna održavati od 18 sati i 30 minuta, pa sve do 2 sata nakon ponoći bit će besplatni za sve posjetioce. Obezbjeđenje cjelokupnog prostora bit će na najvišem nivou, a cijene u kvalitetnom privatnom smještaju su izuzetno povoljne u ovom periodu godine. 

 

Grad s tradicionalno najboljom zabavom na Jadranu dočekat će goste muzičkog spektakla domaćinski, a sudeći po najavama i lijepo vrijeme će biti na našoj strani, pa će nas sunce i prepoznatljivi muzički zvuci uve

NEDAVNE OBJAVE
 
NEDAVNE OBJAVE