LAŠKO OBJAVLJUJE NAJVEĆI IZAZOV IZMEĐU TRI BALKANSKE LEGENDE

19. April, 2018.
MAGAZIN
Zaštitna lica nove kampanje Halid Bešlić, Željko Joksimović i Neno Belan

Počeo je Laško izazov - najveći izazov ovog ljeta koji obećava uzbudljivu borbu tri velike, balkanske, muzičke legende Halida Bešlića, Nene Belana i Željka Joksimovića, za posljednju bocu Laškog - legendarnog piva iz Slovenije. Za bocu će se boriti na jedini način na koji umiju - pjevanjem.

 

A ko će osvojiti Laško sa svojim pjevanjem? Vi također možete odlučiti o pobjedniku tako što ćete pljeskati za svog favorita!

 

Posjetite lasko-challenge.com i odaberite  vašu omiljenu muzičku legendu. Uz malo sreće, možete osvojiti i vrijednu nagradu - pun frižider Laškog. Za svog favorita možete pljeskati svaki dan kako biste povećali njegove šanse za pobjedu.

Veliko finale Laško izazova održat će se u Sloveniji pod okriljem festivala Laško pivo i cvijeće kada će biti proglašen pobjednik.

 

Željko, Halid i Neno okupili su se oko legendarnog slovenskog piva, a ukoliko vas zanima kako je to izgledalo pogledajte kratki video o najvećem izazovu ovog ljeta, kao i nekoliko fotografija sa seta.

 

 

Ukoliko ste odlučili za koga ćete pljeskati učinite to klikom na link lasko-challenge.com.

NEDAVNE OBJAVE
 
NEDAVNE OBJAVE
 
MAGAZIN

NESCAFÉ Gold - u novom ruhu i s još punijim okusom

14 Maj 2018
Istraživanje kompanije Nestlé provedeno na vlastitim društvenim mrežama o temi međusobnih odnosa pokazalo je: • kako odrasle osobe u odnosu na srednjoškolske dane danas imaju manji krug prijatelja i bliskih ljudi, ali više poznanika • 59% ispitanika smatra da bliskost ne ovisi o trajanju poznanstva • 44% ispitanika odgovorilo je da su im najbliže osobe u životu prijatelji, a 19% smatra da su to brat/sestra • 69% osoba ima nekoga s kime su bili bliski, ali nisu više s tom osobom u kontaktu te žale zbog toga