Uskoro počinje prodaja naselja Poljine Hills

09. Mart, 2017.
Biznis
Organzirani treninzi prodaje nekretnina po najvećim svjetskim standardima

 Grupacija Al Shiddi organirala je edukacije za agente prodaje nekretnina koji će biti angažirani na prodaji luksuznog naselja Poljine Hills. Selekciju i obuku kandidata vršili su stručni predstavnici firme 3BRD Consulting, specijalizovani za prodaju i marketing nekretnina kako na regionalnom tako i na evropskom tržištu. Treninzi za polaznike su besplatni, i održavaju se po najvećim svjetskim standardima, a fokus je na obuci kroz direktan rad na konkretnim slučajevima.

 

“Pravilna komunikacija jedan je od osnovnih ciljeva na našim treninzima. Učimo kandidate kako da komuniciraju sa potencijalnim klijentima, kako da identifikuju njihove potrebe i da im na adekvatan način predstave proizvod. Jedan način komunikacije ne može se primijeniti na sve klijente, stoga je od izuzetne važnosti da prodavac uspješno izabere odgovarajući stil komunikacije za svakog pojedinačnog kupca, a to zavisi od toga koji komunikacijski stil koristi klijent”, poručili su iz firme 3BRD Consulting.

 

Kandidati na treninzima uče i vještine uspješnog pregovaranja, prezentacije te upravljanja kriznim situacijama u prodaji.

 

“Zaista mi je drago što sam prošla prvu selekciju izbora kandidata, i dobila priliku da se dodatno educiram te učim od vodećih stručnjaka u ovoj oblasti. Treninzi su od velikog značaja za sve nas, a edukacije ovog tipa zasigurno će pozitivno uticati na razvoj bh. tržišta nekretnina. Prilika je ovo i za stalno zaposlenje, tako da se istinski radujem novim iskustvima, poznanstvima te prodaji jednog od najljepših naselja u našem gradu, Poljine Hills”, kazala je Irma Kustura, jedna od kandidatkinja.

 

Obuke koje provodi firma 3BRD Consulting prilagođene su potrebama prodaje Poljina Hills, od početnih analiza i biznis planova, preko marketinških strategija do same realizacije prodaje. Priliku za edukacije imali su svi agenti prodaje nekretnina iz BiH, a samo najbolji proći će drugi krug treninga i dobiti priliku za stalni radni odnos.