Goran Nikolić – novi direktor prodaje kompanije Nestlé u Bosni i Hercegovini

17. August, 2016.
DOGAĐAJI
Nestléu se pridružio 2005. godine te je obnašao mnoge funkcije unutar odjela prodaje kompanije u Hrvatskoj, Švicarskoj i Engleskoj

Goran Nikolić novi je direktor prodaje kompanije Nestlé u Bosni i Hercegovini. Nikolić će bh timu doprinijeti  širokim spektrom poslovnih znanja i iskustvom rada na internacionalnim projektima.

Goran Nikolić  diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer finansije. Kompaniji Nestlé se pridružio 2005. godine. Devet je godina obnašao brojne visoke funkcije unutar odjela prodaje u Nestlé Adriaticu sa sjedištem u Zagrebu. Do prelaska na novu funkciju, Nikolić je dvije godine bio na specijalizaciji u sklopu Nestlé internacionalnog razvojnog programa u središtu kompanije, u švicarskom Veveyu te engleskom Yorku gdje je bio zadužen za razvoj kanala i kategorije prodaje.

Inače, Nikolić je najmlađi Nestlé zaposlenik u regiji na ovako visokoj poziciji. Kompanija kontinuirano radi na razvoju svojih zaposlenika, prepoznaje talente te teži tome da na najviše pozicije zapošljava ljude koji su tokom godina razvijani unutar kompanije.

 

 

NEDAVNE OBJAVE
 
NEDAVNE OBJAVE