Alma Ras otvorila vrata nove poslovnice u Banja Luci

13. Juni, 2016.
Biznis
Alma Ras je svečanom ceremonijom danas otvorila vrata nove poslovnice u Banja Luci. Nakon što je prije šest godina otvoren prvi butik u Gradu na Vrbasu, danas je u Emporium centru, na oduševljenje brojnih kupaca, priređeno otvaranje i drugog Alma Ras butika.

Pred velikim brojem zvanica, ličnosti iz javnog života, vjernih kupaca i poslovnih partnera, izvršni direktor kompanije, Rasim Memagić i brand menadžerica Sedina Memagić presjekli su crvenu vrpcu, nakon čega su Maja Tatić, Lukijan i Kristina Ivanović, Marko Feher, Sanja Popović i mnogi drugi šopingovali u moderno opremljenoj radnji prepoznatljivoj po udobnom donjem rublju i spavaćem programu.

Osim visoke kvalitete materijala, proizvode ovog brenda krasi i moderan dizajn. Situacije u kojima se žene svakodnevne nalaze nadahnuće su za izradu udobnih modela od najfinijih materijala.

Pored prepoznatljivog asortimana, u ljetnoj ponudi izdvojili su se i kupaći kostimi. Plažni program upotpunile su tunike, ljetne haljine te udobne papuče.

Posjetitelji koji su prisustvovali otvaranju uživali su u slatkim delicijama, osvježavajućim napitcima, ali i u fotografisanju za instagram nagradnu igru. Prvih 50 kupaca obradovalo je 50 poklona, a pogodnosti pri kupovini se nastavljaju i za dane vikenda, kada je cijeli asortiman snižen za 20 posto!

Alma Ras na prostoru Bosne i Hercegovine posluje osamnaest godina. Prošle godine otvorila je svoj peti proizvodni pogon, a radnja u TC Emporiumu je trinaesta po redu u BiH. Pored sopstvenih maloprodajnih objekata, Alma Ras broji i tri franšizne radnje, te tri outlet butika.